Som om det aldrig har hänt..

jaja

Kategori: Allmänt

Haha ja, jag är ju rolig jag. Trodde att jag skulle kunna ha tid att hålla på med en blogg regelbundet, flera gånger om dagen. Jag kanske tog mig vatten över huvudet, blir inte så mycket tid över till en blogg när man pluggar. Men jag ska väl iallafall försöka att uppdatera lite mer, för min egen skull först och främst för att få ur mig lite skit o så..
hejdå

Dålig uppdatering

Kategori: Allmänt

Ja är ju några dagar sen jag skrev nu, har inte riktigt haft tid med att uppdatera. Har varit så mycket plugg osv, mycket i mitt huvud, jag är sån som måste ta en sak i taget annars får jag ingenting gjort. Men men...
Kanske ska ta och berätta lite om dagen ( om någon är intresserad, haha). Har varit i skolan idag som vanligt, har fan massa och göra, ska skriva en essay på engelskan. Plugga dem vanliga 10 sidorna i matteboken som vi måste göra varje vecka, plus att jag ska göra sammafattingen från kapitel 1 i matteboken innan jag börjar med dem andra 10 sidorna eftersom att det är kap 2. På det så ska jag också få mig tid att läsa boken som jag ska skriva en "book review" om på engelskan som ska vara inlämnad v.11. Men jag vet inte varför jag klagar jag tycker egenligen inte att det är jobbigt, svårt kanske att komma ifrån den vanliga " skooolan är så jooobbig" attityden. ;) eller?
Jag tror det iallafall. Det konstigaste av allt som jag verkligen inte trodde att jag någonsin skulle säga är att jag tycker att matte är det roligaste ämnet, för jag förstår det mest. Kan inte ens komma på varför jag inte gillade det förut eftersom att jag aldrig har haft svårt för matte.. hm?
-
Aja, see ya!

Älskade Fredag

Kategori: Allmänt

God förmiddag
Har varit vaken ett tag nu, hunnit var ute med hunden, ätit frukost och druckit kaffe samt duschat. Nu ska jag klä på mig, dricka lite mer kaffe och plugga lite innan det bär av till skolan.

Idag kommer mina fina småsyskon hit, eller ja iallafall två av dem :) Ska bli mys-pys <3 Blir säkert att glo på mästerkatten i stövlar tusen gånger om, ja om Jack får välja haha! Sötnos, hör han säga "Den är bara såååå bäst" haha. Lilla stora killen.

För övrigt har jag ton av skolarbete i helgen, och mer kommer det säkert bli. Lika bra att vänja sig ;)
Ha en trevlig helg.
Kram

Bjuder på en bild tagen med min dåliga inbyggda kamera, en trött bild ifrån igår kväll ;p

eventuella biverkningar

Kategori: Allmänt

Jag har suttit och funderat på min muskelkramp jag hade i benet härom natten, morgonen. Försöker lista ut vad det kan bero på, räknade ut när det hände första gången. Sen så kom jag på att det kanske möjligtvis är någon biverkning av min medicin jag äter pga ulcerös coliten. Jag orkade inte gå efter piller kartongerna så jag sökte på internet och fann bipackssedeln med uppräknade symtom:

4. EVENTUELLA BIVERKNINGAR

Liksom alla läkemedel kan Asacol ge biverkningar


De vanligast förekommande biverkningarna (fler än 1 person av 100) är symptom från matsmältningskanalen såsom lindrigt illamående, magsmärta, uppkördhet, diareé och hudutslag. Huvudvärk kan också förekomma. Mindre vanliga biverkningar (färre än 1 av 100 men fler än 1 av 1000 personer) är feber och hudreaktioner (klåda, inflammation, överkänslighet mot solstrålning). Sällsynta biverkningar (färre än 1 person av 1000) är bl.a. bröstmärtor, trötthet, påverkan på blodbild, lever, njure och bukspottskörteln, led- eller muskelsmärtor, andnöd, gulsot, håravfall och muskelkramp.

*

Jaha, tänkte jag det var som tusan. Klart att jag skulle få en sällsynt biverkning. Jag är alltså färre än 1 person av 1000. Kul. Jag har även andra biverkningar, de som är understrukna i kursiv stil.

Jag har ju som sagt sökt information på nätet lite och fick även fram att magnesium brist kan ge muskelkramp. Hm? har jag det tror ni? Jag vet inte, hoppas jag inte får det igen iallafall. Det gör så sjukt ont så det inte är sant,

Byebye


aaah

Kategori: Allmänt

Åh jag blir så översvämmad av plugg, plugg och plugg. Massa att göra, har redan gjort massor men det är fortfarande jätte mycket kvar! :p Men ja, det är okej. Det var ju jag som ville det här, och egenligen är jag faktiskt nöjd med det och jag trivs med det. Men det är lite frustrerande ändå för det är massa man ska hinna med. I allting ska jag lixom läsa två romaner i engelskan och två stycken romaner i svenskan. Jag förstår inte hur jag ska kunna läsa flera böcker åt gången sen, vilket det säkerligen kommer att bli. Om du har några tips så skriv dem gärna till mig ♦ Men nog för mig. Snart ska jag sova, men först ut med hunden.
Godnatt

Försovit mig

Kategori: Allmänt

Jag vaknade med panik och studsade upp ur sängen för att kolla klockan på mobilen, halv 9 var den.. Fett jobbigt, vill egenligen helst gå upp vid sju så jag sitta i lugn och ro och dricka mitt kaffe och kolla på nyhetsmorgon. Men så blev det inte idag. Nu sitter jag här och dricker en kopp kaffe snabbt och ska slänga på mig smink lite snabbt och dra till bussen och skolan. En lektion idag bara, sen blir det hem och städa hemmet och plugga.
Kanske skriver lite mer sen.
Hej