Som om det aldrig har hänt..

Utvilad

Kategori: Allmänt

Åh så himla skönt, jag vaknade klockan 12.. Sitter här med en underbar kopp kaffe så jag ska vakna till. Sen måste jag verkligen plugga, har varit så dålig på det hela veckan! Dumt av mig att spara allting till helgen. Men har varit så sjukt trött när jag kommit hem från skolan, så därför passade jag på att sova extra länge idag för att orka sitta i timmar och plugga.

Idag kommer min syster hit, jag ska laga köttgryta av högrev idag. Åh det är så gott. Tänkte testa något nytt också för en gångs skull, istället för att skära köttbiten i bitar innan jag kokar den så ska jag lägga hela i lergrytan och skära den sedan. Vill ju inte helst stå så mycket vid spisen idag för att jag måste plugga, då passar det bättre att göra köttgryta eftersom att det i princip sköter sig själv.

Ja det var väl det, for now..
Tänkte skriva lite om socialfobi i nästa inlägg ifall någon var intresserad av att läsa om det. Kan var svårt att förstå sig på när man inte har det själv. Har ofta fått höra av nära och kära att " Men det är väl inte så svårt, det är ju bara göra det" vad det nu än handlar om. Fast dem förstår ju inte att det inte rikitgt handlar om det, it's all in my head. Dålig självkänsla och självförtroende, tron att ingen någonsin ens skulle kunna tycka om en. Att dem tycker att man är konstig för att man inte säger någonting, eller svarar kort.
Att jag är en bitch är det många som har trott faktiskt, just för att jag inte pratar så mycket. Och jag har ett sånt utseende att när jag ser bara helt avslappnad ut i ansitet så ser jag sur ut. Så är det ju när mungiporna pekar neråt. Ja men så är ju inte fallet iallafall, jag är ingen bitch :)
Men jag skriver mer om det sen..
*
Här är en låt som jag tycker passar, en gammal goding ..

Kommentarer


Kommentera inlägget här: